Květen 2010

St. Regis International Cup

26. května 2010 v 14:11 | Super Drbna |  Ed Westwick: fotografie a videa
gossip-girl.blog.cz
gossip-girl.blog.cz
Ed Westwick navštívil 22.5.2010 výroční pólový zápas pořádaný hotelem St. Regis v Sussexu. ,,Vůbec nevím, o co v  tom jde," vyjádřil se na adresu sportu, na který se přišel podívat, protože zrovna natáčí poblíž film Chalet Girl. Na otázku, jak je to s ním a Jessicou odpověděl: ,,Bez komentáře. Už spolu nejsme."

Večírek Jonathana Adlera pro 7 For All Mankind

23. května 2010 v 19:34 | Super Drbna |  fotografie
gossip-girl.blog.czPenn Badgley a Matthew Settle se zúčastnili 12.5.2010 večírku pořádaného na oslavu spolupráce bytového návrháře Jonathana Adlera a značkové firmy 7 For All Mankind specializované na džíny a sportovní oblečení.  "Miluji Seven," řekl návrhář, "protože dělají skvělé oblečení, které je dostupné." Cena se pohybuje od $90 do $210. 

Matthew Settle bývá často doprovázen svou manželkou Naamou, ale nedávno se rozešli a vypadá to na rozvod. Mají spolu malou dceru.

S. Darko

22. května 2010 v 16:22 | Super Drbna |  Ed Westwick: Filmografie


Na cestě za slávou se mladá Samatha Darko zastaví v malém městečku Conejo Springs. V noci spadne za městem meteorit a nechá za sebou obrovský kráter. Blíží se konec světa ?

Zajímavé herecké obsazení
  • Daveigh Chase (známá jako Samara z filmu Kruh)
  • Ed Westwick (Gossip Girl)
  • James Lafferty (One Tree Hill)
  • Jackson Rathbone (známý jako Jasper ze Stmívání)

Filmografie

22. května 2010 v 16:04 | Super Drbna |  Ed Westwick: Filmografie
2011
  • Gossip Girl (2007-         )
  • Wuthering Heights
2010
  • Chalet Girl
2009
  • Californication (TV seriál, epizoda 3.02)
  • S. Darco
2008
  • 30 a půl metru
2007
  • Malý Rambo
2006
  • Afterlife (TV seriál, epizoda 2.01)
  • Dveře dokořán
  • Potomci lidí
  • Casualty (TV seriál, epizoda 20.29)
  • Doctors (TV seriál, epizoda 7.154)


Poslední díl

17. května 2010 v 16:33 | Super Drbna
Pokud se chcete nechat překvapit, tak to nečtěte. Je to šok !

Seriál online - v originále s českými titulky

7. května 2010 v 19:31 | Super Drbna |  SERIÁL
1. série2. série
3. série4. série
5. série6. série

Nahrané dílyPořadí nahrávání sérií
1. série - 100 %
2. série - 0 %
3. série - 0 %
4. série - 0 %
5. série - 17 %
6. série - 100 %
1. série
6. série
2. série
3. série
4. série
5. série

Propagace Herbal Essences

6. května 2010 v 16:34 | Super Drbna |  Leighton Meester: fotografie a videa
Dne 5.5.2010 se Leighton Meester objevila na akci v Met Gala v Madridu, kde propagovala výrobky značky Herbal Essences. Také je její letošní tváří. Na sobě měla šaty Hervé Léger by Max Azria z jarní kolekce 2010 a sandálky od Pierre Hardy.

gossip-girl.blog.cz
gossip-girl.blog.cz

O Gossip Girl

4. května 2010 v 12:49 | Super Drbna |  Chace Crawford: články a rozhovory
Nate a Serena jsou ve 3. sérii pár, ale počkej, vždyť je to seriál Gossip Girl ...
Ano, rozumím tvojí otázce, tenhle svazek nebude trvat napořád (směje se) !

Mezi nimi se stane něco nemilého ?
Ano, máš pravdu. Ve vzduchu cítím konflikt. Ale nemůžu ti nic říct, musíš se kouknout na seriál !

Je příčinou konfliktu Jenny ?
Zase máš pravdu. Je to kvůli dvěma blondýnám.